Följ Flowcrete Sweden AB

Flowcrete Sweden vill gärna träffa Er på BostadsrättsMässan i Göteborg 11-12 november

Nyhet   •   Nov 10, 2016 10:00 CET

BostadsrättsMässan i Göteborg 11-12 november 2016

Den 11-12 november är det dags för BostadsrättsMässan i Göteborg. Sveriges största mötesplats för bostadsrättsföreningar - allt under samma tak! 132 utställare finns samlade och runt 30 seminariepunkter där du som besökare kan hämta mängder av information, inspiration och ny kunskap kring bland annat produkter, tjänster och regelverk. Källa: BostadsrättsMässan

Flowcrete Sweden(monter B01:07) kommer under mässan visa hur viktiga golvbeläggningar är och hur de bidrar till en trivsammare bostadsmiljö. I en bostadsmiljö finns ett flertal områden som kräver olika typer av golvbeläggningar med skilda egenskaper. Flowcrete har ett brett produktsortiment med golvsystem för allt från entréer, tvättstugor och källargångar till parkeringsgarage, trapphus och miljörum.

Det är en väl etablerad mässa som besöks av bostadsrättsföreningars styrelser, bostadsrättshavare och andra bostadsrättsintressenter.

Öppettider: 11 november 10.00-18.00, 12 november 10.00-16.00

Hjärtligt Välkomna till Oss för en god kopp kaffe och ett gott samtal kring golv!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.