Följ Flowcrete Sweden AB

Flowcrete Sweden ställer ut på Nordbygg 2016

Pressmeddelande   •   Mar 24, 2016 10:00 CET

Välkommen till årets byggmöte - Nordbygg, 5 - 8 april 2016. Hashtag: #nordbygg

Nordbygg ger dig ett säkert grepp om utvecklingen inom bygg-, VVS-och fastighetsbranschen. Över 800 utställare från drygt 30 länder är på plats för att visa upp spännande nyheter, smarta lösningar och nya idéer.

Tisdag, onsdag och fredag 09:00-17:00, Torsdag 09:00-18:00

Källa: Nordbygg

Flowcrete kommer att finnas på plats i monter C13:58 och bl. a visa halkskydd i våt miljö! Hos oss kommer du att kunna tävla om aktivitetsarmbandet FITBIT Charge HR och biobiljetter förutom att träffa våra duktiga representanter och se vårt sortiment.

Fri entré om man förhandsregistrerat sig(annars 250 SEK). Biljetten gäller för alla dagar. Utställningen är endast öppen för fackbesökare. Ungdom under 16 år äger ej tillträde.

Vi ser fram emot att få träffa Er under mässan - använd länken ovan och förhandsregistrera Er! Välkomna!

Sedan 1968 har Flowcrete i Sverige utvecklat, tillverkat och marknadsfört ett stort urval fogfria golvbeläggningar för industriella och kommersiella miljöer. Vårt breda utbud av golv- och väggsystem erbjuder många valmöjligheter vad gäller yta, slitstyrka, halkskydd, kemikalieresistens, färg och mönster.

Flowcrete Sweden AB är ett dotterbolag till Flowcrete Group Ltd som är en global koncern med 32 säljkontor världen över samt 8 produktionsenheter globalt. Flowcrete blev en del av RPM International Inc i april 2008.

Flowcrete Sweden AB finns i skånska Perstorp, där vi också har en modern och effektiv produktionsanläggning som levererar golvbeläggningar framförallt till den Skandinaviska och Europeiska marknaden.

Vår internationella närvaro, kombinerad med en unik teknisk service och ett stort nätverk av kvalificerade och rekommenderade entreprenörer som är utbildade av oss, säkerställer att ditt golvprojekt är i trygga händer.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.