Följ Flowcrete Sweden AB

Sveparks Parkeringskonferens 2016 - Flowcrete Sweden finns på plats som utställare

Pressmeddelande   •   Maj 17, 2016 11:43 CEST

Flowcrete ställer ut på Sveparks parkeringskonferens 2016

Välkommen till årets Parkeringskonferens i Linköping, 17-19 maj 2016

I år kommer vi att samlas under temat Parkering i teori och praktik. Det är av största vikt att kunskaper kring parkering finns representerad i vår framtida planering av våra städer och samhällen men också att kunskapen om parkering ökar hos mark och fastighetsägare. 

Källa: Svepark


Flowcrete
kommer att finnas på plats i monter 10. Hos oss kommer du att kunna tävla om biobiljetter, förutom att träffa våra duktiga representanter och se vårt sortiment t. ex vår Deckshieldbeläggning.


Anmälan för deltagare görs här: Svepark  För tider och program: Program


Vi ser fram emot att få träffa Er, Välkomna!

Sedan 1968 har Flowcrete i Sverige utvecklat, tillverkat och marknadsfört ett stort urval fogfria golvbeläggningar för industriella och kommersiella miljöer. Vårt breda utbud av golv- och väggsystem erbjuder många valmöjligheter vad gäller yta, slitstyrka, halkskydd, kemikalieresistens, färg och mönster.

Flowcrete Sweden AB är ett dotterbolag till Flowcrete Group Ltd som är en global koncern med 32 säljkontor världen över samt 8 produktionsenheter globalt. Flowcrete blev en del av RPM International Inc i april 2008.

Flowcrete Sweden AB finns i skånska Perstorp, där vi också har en modern och effektiv produktionsanläggning som levererar golvbeläggningar framförallt till den Skandinaviska och Europeiska marknaden.

Vår internationella närvaro, kombinerad med en unik teknisk service och ett stort nätverk av kvalificerade och rekommenderade entreprenörer som är utbildade av oss, säkerställer att ditt golvprojekt är i trygga händer.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.